diumenge, 12 d’octubre del 2014

- PRESENTACIÓ de LX Na VIOLANT als MITJANS de COMUNICACIÓ -


Dilluns 8 de Setembre del present any, aprofitant  (com és costum a la Germandat dels Cavallers de la Conquesta)  la data de la donació de la Carta Pobla al poble de Castelló per part de nostre Rei en Jaume I, es va presentar als mitjans de comunicació i autoritats municipals la LX Na Violant d'Hongria, la Srta. Andrea Barrera Ribes i la seva Cort d'Honor, Marta, Natalia, Paula, Yaiza, Mayra i Lourdes.  Les 7 xiquetes seran les encarregades de representar la part femenina de la Germandat durant l'any fester 2014 - 2015. 

L'acte programat com tots el anys, començà amb la recepció per part del Prohom de la Germandat en Marco A. Esteve de les autoritats i els mitjans convidats, així com la Junta de Festes i Regina Major de les festes de la Magdalena 2014 la senyoreta Lara Sos a la seva arribada a l'ermitori de Sant Francesc de la Font. 

Una vegada tots presents al recinte i esperant l'arribada de la nova Violant, van començar a sonar els nostres tambors i bombos per donar anunci de l'entrada a l'ermitori de la protagonista de la nit, que baixà del cotxe i desfilà cap el seu lloc amb el ritme cristià característic de la nostra marxa. 



L'acte protocol·lari va consistir en l'entrega per part del Mestre de la Germandat, en Jesus Redón,  d'una rosa cavalleresca a les Dones de Companya de les dues Corts, i de mans del Prohom l'entrega de ramells de flors a les dues Violants. 
Per tancar l'acte, les paraules del Prohom, de l'Excel·lentíssim Senyor Alcalde de Castelló en Alfonso Bataller i les emotives paraules de la nova Violant. 

I amb la invocació als Sants Patrons en veu de les dues Violants Melina i Andrea,  i amb el crit de FADRELL!  de tots els cavallers presents, va donar per conclòs l'acte protocol·lari.




Tot seguit, uns tocs d'exhibició  dels nostres tambors i bombos van donar pas al sopar oferit per la família amfitriona. 


Amb els estomacs plens i la festa arribant a les seves ultimes anècdotes, membres de les dues corts femenines van voler tocar els nostres instruments, fet que va agafant tradició al finalitzar cada acte o desfilada on participen els nostres joves membres de Desperta, Ferro!. 

Amb cavallerositat i simpatia, els nostres membres van tocar amb les senyoretes un parell de tocs i d'aquesta forma concloure la nit amb diversió i somriure de tots el presents. 


- DESPERTA, FERRO! -




(castellano)
- PRESENTACIÓN DE LX Na VIOLANT a los MEDIOS de COMUNICACIÓN -

Lunes 8 de Septiembre del presente año, aprovechando (como es costumbre en la Germandat dels Cavallers de la Conquesta) la fecha de la donación de la Carta Puebla en el pueblo de Castellón por parte de nuestro Rey Jaume I, se presentó a los medios de comunicación y autoridades municipales la LX Na Violant de Hungría, la Srta. Andrea Barrera Ribes y su Corte de Honor, Marta, Natalia, Paula, Yaiza, Mayra y Lourdes. Las 7 niñas serán las encargadas de representar la parte femenina de la Germandad durante el año festero 2014 a 2015.

El acto programado como todos los años, empezó con la recepción por parte del Prohom de la Hermandad en Marco A. Esteve de las autoridades y los medios invitados, así como la Junta de Fiestas y Reina Mayor de las fiestas de la Magdalena 2014 señorita Lara Sos a su llegada al ermitorio de San Francesc de la Font.

Una vez estaban todos presentes en el recinto y esperando la llegada de la nueva Violant, empezaron a sonar nuestros tambores y bombos para dar anuncio de la entrada en el ermitorio de la protagonista de la noche, que bajó del coche y desfiló hacia su lugar con el ritmo cristiano característico de nuestra marcha.
 
El acto protocolario consistió en la entrega por parte del Maestro de la Germandad, en Jesus Redón, de una rosa caballeresca a les Dones de Companya de las dos Cortes, y de manos del Prohom la entrega de ramilletes de flores a las dos Violants.

Para cerrar el acto, las palabras del Prohom, del Excelentísimo Señor Alcalde de Castellón, Alfonso Bataller, y las emotivas palabras de la nueva Violant.

Y con la invocación a los Santos Patrones en voz de las dos Violants Melina y Andrea, y con el grito de FADRELL! de todos los caballeros presentes, dio por concluido el acto protocolario.

 A continuación, unos toques de exhibición de nuestros tambores y bombos dieron paso a la cena ofrecida por la familia anfitriona.

Con los estómagos llenos y la fiesta llegando a sus últimas anécdotas, miembros de las dos cortes femeninas quisieron tocar nuestros instrumentos, lo que va cogiendo tradición al finalizar cada acto o desfile donde participan nuestros jóvenes miembros de Desperta, Ferro!

Con caballerosidad y simpatía, nuestros miembros tocaron con las señoritas un par de toques y de esta forma concluir la noche con diversión y sonrisa de todos los presentes.

- DESPERTA, FERRO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada