dilluns, 12 d’agost del 2013

- CRÒNICA del 'I CAMPUS INFANTIL DE PERCUSSIÓ' -



Dissabte passat 10 d’agost es va celebrar amb gran èxit la primera edició del Campus Infantil de Percussió - Desperta, Ferro! - Organitzat pels Tambors i Bombos de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta. 



Aquest primer Campus, que pretenia la difusió, entre els més menuts, de la afició per la percussió en general, es va celebrar en el paratge de l’ermita de St. Francesc de la Font, tenint una molt bona acollida. Els xiquets van disfrutar coneixent i tocant un muntó d’instruments diferents de percussió. Des del seu propi cos fins unes llandes d’olives plenes de pedres, passant per altres instruments procedents de distints llocs del món. 



Es van impartir classes i tallers i es va clausurar a la vesprada el Campus de forma brillant amb l’assistència de quasi mig centenar de persones a l’Espectacle preparat per l’ocasió amb la participació dels xiquets, el grup Percufoc i els Tambors i Bombos -Desperta, Ferro!- dels Cavallers.



Volem donar les gracies a tots els assistents al Campus i a tots aquells amics que van voler participar i col·laborar amb nosaltres durant la vesprada i assistint a l'Espectacle de Cloenda. Sense ells no haguera tingut el exit que va tindre, i això ens done més forces per organitzar el pròxim Campus.  

GRACIES A TOTS. 

Podreu trobar més fotografies al nostre Facebok. Així com podreu veure els objectes que vam tindre a la nostra tendeta durant tot el dia i podreu encomanar-ne més si voleu. 


Milite Carrocius & Desperta, Ferro! 

 - DESPERTA, FERRO! - 


(castellano)

"El pasado Sabado 10 de Agosto se celebró con gran exito la primera edición del Campus Infantil de Percusión - Desperta, Ferro! -. Organizado por los Tambores y Bombos de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta. 

Este primer Campus, que pretendia la difusión, entre los mas pequeños, de la afición por la percusión en general, se celebró en el paraje de la ermita de St. Francesc de la Font, teniendo muy buena acogida. Los niños disfrutaron conociendo y tocando un montón de instrumentos diferentes de percusión. Desde su propio cuerpo hasta latas rellenas de piedras, pasando por otros instrumentos procedentes de distintos sitios del mundo.

Se impartieron clases y talleres, y se clausuró la tarde del Campus de forma brillante con la asistencia de casi medio centenar de personas al Espectaculo preparado para la ocasión con la participación de los niños, el grupo Percufoc y los Tambores y Bombos - DESPERTA, FERRO! - dels Cavallers. 

Queremos dar las gracias a todos los asistentes al Campusy a todos aquellos amigos que quisieron participar y colaborar con nosotros durante la tarde y asistiendo al Espectaculo de Clausura. Sin ellos no habria tenido el exito que tuvo, y eso nos da mas fuerzas para organizar el proximo Campus.

GRACIAS A TODOS"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada