dimecres, 9 d’abril del 2014

- SETMANA SANTA 2014 -


Un any més, la Secció de Tambors i Bombos de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta  -DESPERTA, FERRO! -  ha sigut convidada per la Secció de Tambors de la Confraria del Crist de l'Esperança de Vall d'Alba a prendre part amb ells en els actes de la seva Setmana Santa.

Aquest serà el segon any  de col·laboració de la nostra Secció amb els amics i companys de Vall d'Alba, i amb molt de gust ens tornarem a desplaçar fins el poble veí per tal de gaudir de la seva Setmana Santa. També els acompanyarem a totes les 'Trencà de l'Hora' que estiguen convidats.

A continuació podreu veure les dates i les hores corresponents als actes programats.
Vos convidem a que vos desplaceu i visqueu una Setmana Santa diferent.




- DESPERTA, FERRO! -




(castellano)
- SEMANA SANTA 2014 -

Un año más, la Sección de Tambores y Bombos de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta -DESPERTA, FERRO! - Ha sido invitada por la Sección de Tambores de la Cofradía del Cristo de la Esperanza de Vall d'Alba para tomar parte con ellos en los actos de su Semana Santa.

Este será el segundo año de colaboración de nuestra Sección con los amigos y compañeros de Vall d'Alba, y con mucho gusto nos volveremos a desplazar hasta el pueblo vecino para disfrutar de su Semana Santa. También los acompañaremos en todas las ‘Trencà de l’hora’ que estén invitados.

A continuación podrán ver las fechas y las horas correspondientes a los actos programados.
Os invitamos a que os mováis y viváis una Semana Santa diferente.



-DESPERTA FERRO!-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada