dilluns, 27 de maig del 2013

- MERCAT MEDIEVAL MARIA de LUNA (Sogorb) -

El darrer Diumenge 26 de Maig, la nostra Secció va prendre part en la Desfilada de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta pels carrers de la ciutat de Sogorb, amb el fi de promocionar el seu Mercat Medieval en la seva segona edició.

La desfilada va formar davant de l'Ajuntament a la plaça "Agua Limpia" i va recorrer els carrers de la ciutat fins arribar al recinte del Mercat situat al casc antic del poble. Tant el públic com els participants del seguici medieval van gaudir d'uns paisatges immillorables desfilant pel costat de les muralles del casc antic i contemplant les vistes que des d'ahí es podien observar.



Durant tot el recorregut, el seguici medieval va estar acompanyat per una bona quantitat de públic curiós que va anar apropant-se quant sentien el so dels nostres tambors i bombos que, com sempre, son el millor reclam per cridar l'atenció de la gent.

Cap destacar que la nostra jove secció va comptar amb dues baixes per a aquest acte, encara així, van ser valents i van fer l'estrena de dues marxes per tal de donar varietat als ritmes de la Germandat. Aquestes marxes van tindre molt bona acollida entre el públic present al qui l'hi va agradar molt sentir els ritmes cristians de la nostra Secció pels carrerons dels seu Mercat.



Per finalitzar, només cap agrair l'hospitalitat de l'organització i la bona acollida del públic assistent i res més que acomiadar-se per a l'any vinent.


- DESPERTA, FERRO! -





(castellano) 


-  MERCADO MEDIEVAL MARÍA DE LUNA   (Segorbe)  - 


"El pasado Domingo 26 de Mayo, nuestra sección tomó parte en el Desfile de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta por las calles de la ciudad de Segorbe, con el fin de promocionar su Mercado Medieval en su segunda edición. 

EL desfile formó delante del Ayuntamiento en la plaza "Agua Limpia" y recorrió las calles de la ciudad hasta llegar al recinto del Mercado situado en el casco antiguo del pueblo. Tanto el público como los participantes en la comitiva medieval disfrutaron´de unos paisajes inmejorables desfilando alrededor de las murallas del casco antiguo i contemplando las vistas que desde ahí se podían observar. 

Durante todo el recorrido, la comitiva medieval tuvo una gran cantidad de publico curioso que se fueron acercando cuando escuchaban los sonidos de nuestros tambores y bombos que, como siempre, son el mejor reclamos para llamar la atención de la gente. 

Hay que destacar que nuestra joven sección contó  con so bajas para este acto, aún así, fueron valientes i estrenaron dos marchas para dar variedad a los ritmos de la Germandat. Estas nuevas marchas tuvieron muy buena acogida entre el público presente al que le gusto mucho escuchar los sonidos cristianos de nuestra sección por los callejones de su Mercado Medieval. 

Para finalizar, solo queda agradecer la hospitalidad de la organización y la buena acogida del público asistente y nada mas que despedirse hasta el próximo año."



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada