diumenge, 1 de desembre del 2013

- PROXIMA DESFILADA, 6 de DESEMBRE -

Bon Diumenge amics. Com ja vos vam comunicar fa uns dies, el proper Divendres 6 de Desembre, la Secció de Tambors i Bombos de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta tornarà a ficar-se la indumentària medieval després d'un més sense actuacions.

Aquest acte és especialment important degut a que és l'únic Mercat Medieval organitzat a la nostra ciutat de Castelló. Serà els dies 6, 7 i 8 d'aquest mes.  

Doncs, el DIVENDRES 6 de DESEMBRE a les 18:00 h. tindrà lloc la desfilada inaugural del Mercat Medieval organitzat per l'associació Amics de la Natura.  
Eixint de la Porta del Sol, la comitiva es desplaçarà pel Carrer Enmig, Quatre Cantons, Carrer Colon, Plaça Major, Carrer Colon, Carrer Major, Carrer Sant Luis i finalitzant, com es habitual, a la Plaça les Aules. 



Vos animem a apropar-vos i gaudir de les tendes i l'ambient medieval, sempre que el temps ens ho permeta. 

Vos esperem! 

- DESPERTA, FERRO! -



(castellano)
- PROXIMO DESDILE, 6 DE DICIEMBRE -

Buen Domingo amigos. Como ya os comunicamos hace unos días, el próximo Viernes 6 de Diciembre, la Sección de Tambores y Bombos de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta volverá a ponerse la indumentaria medieval después de un mes sin actuaciones.

Este acto es especialmente importante debido a que es el único Mercado Medieval organizado en nuestra ciudad de Castellón. Será los días 6, 7 y 8 de este mes.

El VIERNES 6 DE DICIEMBRE a las 18:00 h. tendrá lugar el desfile inaugural del Mercado Medieval organizado por la asociación Amigos de la Naturaleza.
Saliendo de la Puerta del Sol, la comitiva se desplazará por la Calle Enmedio, Cuatre Cantons, Calle Colon, Plaza Mayor, Calle Colon, Calle Mayor, Calle San Luis y finalizando, como es habitual, en la Plaza les Aules.

Os animamos a que se acerquen y disfruten de las tiendas y el ambiente medieval, siempre que el tiempo lo permita.

Os esperamos!

- DESPERTA, FERRO!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada