dimarts, 22 d’octubre del 2013

- DESFILADA ORGANITZADA A VILAFAMÉS -


El Dissabte 21 del darrer mes de Setembre, la Secció es va desplaçar junt amb la Germandat dels Cavallers d la Conqesta  cap al poble castellonenc de Vilafamés per a participar en la desfilada organitzada per l'Ordre de Sant Juan de Jerusalem -Cavallers Hospitalaris del Priorat a Espanya - amb motiu del nomenament dels nous membres de la associació, 'els novicis'.


La comitiva va recorrer  les costeres del poble, partint de l'església i baixant cap a la plaça on es va fer una recreació medieval amb combats cos a cos per part de distints guerrers que van amenitzar l'acte i on es va ficar fi a la desfilada amb les ofrenes reciproques entre el grup de recreació i les associacions presents, la Germandat dels Cavallers i l'Ordre dels Cavallers Hospitalaris. 


* En aquest enllaç a la pagina de l'Ordre de Sant Juen de Jerusalem podreu vore més fotografies  de l'acte. 




                 
         




Gracies a l'Ordre de Sant Juan de Jerusalem per convidar-nos junt amb la Germadat dels Cavallers de la Conquesta, i esperem tindre més col·laboracions. 


 - DESPERTA, FERRO!  - 



(castellano) 

" El Sábado 21 del pasado mes de Septiembre, la Sección se desplazó junto con la Germandat dels Cavallers de la Conquesta hacia el pueblo castellonense de Vilafamés para participar en el desfile organizado por la Orden de San Juan de Jerusalen - Caballeros Hospitalarios del Priorato de España - con motivo del nombramiento de sus nuevos miembros, 'los novicios'. 

La comitiva recorrió las pendientes del pueblo, partiendo desde la Iglesia y bajando hacia la plaza donde se realizó una recreación histórica con combates cuerpo a cuerpo por parte de distintos guerreros que amenizaron el acto y donde se puso final al desfile con las ofrendas reciprocas entre el grupo de recreación y las asociaciones presentes, la Germandat dels Cavallers de la Conquesta y la Orden de los Caballeros Hospitalarios. 

Gracias a la Orden de San Juan de Jerusalen por invitarnos junto a la Germandat dels Cavallers de la Conquesta y esperamos que estas colaboraciones se alarguen con los años. "


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada