dijous, 24 d’octubre del 2013

- 9 OCTUBRE - 25é ANIVERSARI PLAÇA NA VIOLANT -


El 9 d'octubre de 2013 a les 12.00h, i amb motiu d'aquesta data tan assenyalada per a la nostra Comunitat Valenciana i per a la nostra Germandat dels Cavallers de la Conquesta, la Secció - DESPERTA, FERRO! – va prendre part a la desfilada que la Germandat va organitzat per a aquest dia. 




A més a més de celebrar el dia de la Nostra Comunitat Valenciana, aprofitant la celebració, la Germandat va fer Homenatge a la plaça de Na Violant d'Hongria per commemorar el 25è aniversari de la remodelació d'aquesta plaça tan important per a la nostra Associació. 


La comitiva va iniciar la marxa als peus de l’estàtua del nostre Rei Jaume I, i va fer el mateix recorregut que el dia de l'homenatge a Na Violant en les festes fundacionals de la nostra ciutat (Av Rei Jaume I, carrer Ruiz Zorrilla, Porta del Sol, Carrer Gaset, plaça la Pau, carrer Escultor Viciano, plaça Borrull i plaça Na Violant). 


Vam gaudir d'un gran dia amb tots els socis que van voler participar i amb tota la gent que va voler acompanyar-nos, així com totes aquelles dones i joves que han representat la figura d'alguna representant femenina al si de la nostra Germandat i han tingut a bé prendre part en aquest emotiu acte. 


Els membres de la Secció donen les gracies pel recolzament rebut en la desfilada ja que els va omplir de forces i va fer que es deixaren la pell tocant els seus instruments, i sentir els vostres aplaudiments els va carregar de forces per seguir tocant baix el fort Sol i les altes temperatures que ens van acompanyar aquell mati durant tota la desfilada i tot l'acte. 


La gran afluència de públic i la nombrosa participació de cavallers i, més encara, de dones i xiques que van representar a les figures femenines de la nostra Germandat, ha fet que la Secció - Desperta, Ferro! - prenga nota del sentiment que aquesta associació provoca, tant a totes eixes persones que pertanyen a ella, com a tot els veïns de Castelló que viuen la nostra festa de prop. 

La Secció, motivada per les felicitacions rebudes després de l'acte i pel sentiment captat després d’aquell dia, continuarà assajant a la seva ermita de San Francesc de la Font per a seguir preparant amb forces les següents actuacions que tenen previstes.




Per concloure la crònica d'aquest dia, demanem, com sempre, la vostra ajuda per tal d'arreplegar la major quantitat de fotografies o vídeos de la nostra secció durant el acte, per tal d'omplir el nostre arxiu gràfic. 

Gracies per estar sempre al nostre costat i donar-nos el vostre suport en cada desfilada. 

PD: podeu enviar les vostres fotografies i vídeos al correu de la Secció. 



- DESPERTA, FERRO! -


(castellano) 


"El 9 de Octubre de 2013 a las 12.00h, i con motivo de esta fecha tan señalada para nuestra Comunidad Valenciana y para la Germandat dels Cavallers de la Conquesta, la Sección - DESPERTA, FERRO! -  tomó parte en el desfile que la Germandat preparó para este dia.

Además de celebrar el dia de nuestra Comunidad Valenciana, aprovechando la celebración, la Germandat hizo Homenaje a la Plaza de Na Violant d'Hongria para conmemorar el 25 Aniversario de la remodelaión de esta plaza tan importante para nuestra Asociacion.

La comitiva inició la marcha a los pies de la estatua de nuestro Rey Jaume I, i recorrió el mismo itinerario que el dia del homenaje a Na Violant en las Fiestas Fundacionales de nuestra ciudad. (Av Rey Jaume I, calle Ruiz Zorrilla, Puerta del Sol, calle Gaset, Plaza la Paz, Calle Escultor Viciano, Plaza Borrull y Plaza Na Violant)

Disfrutamos de un dia grande con todos los socios que quisieron participar y con toda la gente que quiso acompañarnos, así como todas aquellas mujeres y jovenes que representaron en su dia a la figura de alguna de las figuras de la representacion femenina de nuestra Germandat y han querido recordar aquellos momentos y han tomado parte en este emotivo acto.

Los miembros de la Sección dan las gracias por el apoyo recibido en el desfila, ya que los llenó de fuerzas y hizo que se dejaran la piel tocando sus instrumentos, y sentir vuestros aplausos les cargó de energia para seguir tocando bajo el intenso Sol y la saltas temperaturas que nos acompañaron  aquella mañana  durante todo el desfile y el acto.

La gran afluencia de publico y la numerosa participación de Cavallers y, más aún, de mujeres i chicas que representaron a las figuras femeninas de la Germandat, ha hecho que la Sección - DESPERTA, FERRO! - tome nota del sentimiento que esta asociación provoca, tanto en esas personas que pertenecen a ella, como a todos los vecinos de Castellón que viven nuestras fiestas de cerca.

Para concluir la crónica de este día  pedimos, como siempre, vuestra colaboración con el objetivo de recoger la mayor cantidad de fotografías y vídeos de nuestra Sección durante el acto, para poder completar nuestro archivo gráfico. "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada