dimecres, 23 d’octubre del 2013

- XL ANIVERSARI DONACIÓ MANTO A LA VERGE DE LLEDÓ -


El primer Dissabte del mes d'Octubre, el dia 5, la Germandat dels Cavallers de la Conquesta dins de la Setmana del Cavallers i amb motiu del XL Aniversari de la Donació d'un 'manto' a la nostra patrona la Verge de Lledó, van realitzar una missa a la Basílica. 



Aquest 'manto' va ser  donat l'any 1973 per la Violant - Elena Mulet Pascual - i pel Prohom en Miguel Mulet. 


L'acte  de commemoració del XL aniversari de la donació va consistir en la celebració d'una eucaristia a la Basilica de Lledó per part del prior en Josep Miquel Francès i Camús, amb la Verge presidint l'acte  vestida per a l'ocasió amb el 'mantell' ofrenat per la Germandat on figuren bordats dos escuts de la Germandat i ornaments daurats damunt d'un fons verd, color propi de la Ciutat de Castelló. 




Al finalitzar l'acte dins de la Basílica, la comitiva formada pel Penó de la Germandat, l'Escuadra d'Honor, els nostres Tambors i Bombos - DESPERTA, FERRO! -,  i les Corts 2013 (d'època) i Cort 2014 (de carrer) amb el Capitol de la Germandat, es van desplaçar fins la Residencia de la tercera edat sitada al costat de la Basílica per fer una visita i permetre d'aquesta manera que els més major pogueren gaudir d'aquest emotiu acte i de la nostra Germandat. 




 -  DESPERTA, FERRO!  -



(castellano) 

" El primer Sábado de mes de Octubre,el día 5, la Germandat dels Cavallers de la Conquesta, dentro de la 'Setmana del Cavaller' y con motivo del XL Aniversario de la Donación de un manto a nuestra patrona la 'Verge de Lledó', realizarón una misa a la Basílica. 

Este manto fue donado en 1973 por la Violant - Elena Mulet Pascual- y el Prohom - Miguel Mulet - .

El acto del XL Aniversario de la donación consistió en la celebración de una eucaristia en la Basílica de Lledó por parte del prior Josep Miquel Frencès i Camús, con la imagen de la Virgen presidiendo el acto vestida para la ocasión con el manto regalado por la Germandat donde figuran bordados dos escudos de la Germandat y ornamentos florales dorados sobre un fondo verde, color propio de nuestra ciudad de Castellón. 

Al finalizar el acto dentro de la Basílica, la comitiva formada por el Penó de la Germandat, la Escuadra de Honor y nuestros Tambores y Bombos - DESPERTA, FERRO! -, así como la Corte 2013 (de época  y la Corte 2014 (de calle) con el Cabildo de la Germandat se desplazaron hasta la Residencia de la tercera edad situada al lado de la explanada de la Basílica para realizar una visita y permitir de esta manera que los más mayores pudieran disfrutar de este emotivo acto y de nuestra Germandat."



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada