dimarts, 15 d’octubre del 2013

- PRESENTACIÓ ALS MITJANS DE COMUINICACIÓ de la LIX VIOLANT D'HONGRIA DE LA G.C.C. -




(encara que amb retard, ací teniu la crònica d'aquest emotiu acte celebrat el dia 8 de Setembre de 2013)


Bon dia a tots i bona entrada al mes de Setembre i a la corresponent rutina laboral i FESTERA!. 

La Secció no podía tindre millor acte per donar inici al nou any fester, el segon per a aquesta jove agrupació. Aquest acte és el de Presentació de la LIX Violant d'Hongria de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta als Mitjans de Comunicació.




Aquesta nova Violant - la srta. Melina Queral Llach - va ser elegida el darrer mes de Juliol i avui,  8 de Setembre,  es presentada a tots els mitjans de comunicació i a tot el poble de Castelló en l'acte organitzat a la nostra ermita de Sant Francesc de la Font.

Amb la presencia de les màximes autoritats locals i de Na Violant 2013 - la srta. Marta Font Ramos - i la seva Cort, així com del Capitol Permanent de la Germandat, i tots el medis convidats a l'esdeveniment, ha donat inici aquest acte, on a més a més la nostra Secció ha augmentat en nombre, amb més d'una desena de membres, i ha fet els corresponents tocs d'acompanyament. 



Amb la pujada a l'escenari de la representació femenina de l'any fester 2013 i a continuació de la representació per a l'any vinent, s'ha donat per realitzat el relleu i la presentació en societat de la nova Regina Violant i les seves Dones de Companya. Amb les paraules de l'il·lustríssim senyor Alcalde, del Prohom de la Germandat i de, l'emocionada protagonista de la nit, Melina, la LIX Regina Violant de la Germandat, s'ha ficat el punt i final a l'Acte de Presentació als mitjans  i el punt de partida del nou any fester per a la nostra Germandat.

Després de l'acte oficial i una vegada finalitzat el sopar obsequiat per la nova Violant, la Secció, amb el consentiment dels allí presents, ha tret els seus instruments i  ha fet una actuació improvisada on les dos Violants, Marta i Melina,  fora de protocol, s'han animat a colpejar els nostres bombos com a dos membres més de la Secció per a sorpresa dels familiars i amics que encara estaven a l'ermitori. 




Enhorabona Melina pel teu càrrec, i esperem gaudir amb tu i amb la Germandat aquest any que avui comença tant com ho hem fet, en el nostre primer any d'historia, amb Marta com a  Violant. 



- DESPERTA, FERRO! -


(castellano) 

"  (A pesar del retraso, aquí tenéis la crónica de este emotivo acto celebrado el 8 de Setiembre)

Buenos días a todos y buena entrada en el mes  de Septiembre y a la correspondiente rutina laboral y FESTERA!. 

La Sección no podía tener mejor acto para dar inicio al nuevo año festero, el segundo para esta joven agrupación. Este acto es el de Presentación de la LIX Violant d'Hongria de la GErmandat dels Cavallers de la Conquesta a los Medios de Comunicación. 

La nueva Violant - la srta. Melina Queral Llach - fue elegida el pasado mes de Julio y hoy, 8 de Septiembre, es presentada a todos los medios de comunicación y a todo el pueblo de Castellón en el acto organizado en nuestra ermita de Sant Francesc de la Font. 

Con la presencia de las máximas autoridades locales y de Na Violant 2013 - srta. Marta Font Ramos - y su Corte, así como del Cabildo de la Germandat,, y de todos los medios de comunicación invitados al evento, ha dado inicio este acto, donde además, nuestra Sección ha aumentado el numero de sus miembros sobrepasando la decena de jóvenes, y ha hecho los correspondientes toques de acompañamiento. 

Con la subida al escenario de la representación femenina del año festero 2013 y a continuación de la representación femenina para este próximo año, se ha dado por realizado el relevo y la presentación en sociedad de la nueva Reina Violant y sus Dones de Companya.  Con las palabras del Ilustrísimo Señor Alcalde, del Prohom de la Germandat y de la emocionada protagonista de la noche, Melina, la LIX Reina Violant de la Germandat, se ha puesto punto y final al Acto de Presentación a los Medios de Comunicación, y el punto de partida del nuevo año festero para nuestra asociación. 

Después del acto oficial y una vez terminado la cena obsequiada por la nueva Violant, la Sección, con el consentimiento de los allí presentes, ha sacado sus instrumentos y ha hecho una actuación improvisada donde las dos Violants, Marta y Melina, fuera de protocolo, se han animado a golpear nuestros bombos como dos miembros mas de la Sección para sorpresa de los familiares y amigos que todavía estaban en el ermitorio.

Enhorabuena Melina por tu cargo, y esperamos disfrutar contigo y con la GErmandat de este año que hoy comienza tanto como lo hemos hecho, en nuestro primer año de historia, con Marta como Violant. "


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada